Ελλάδα – Ρωσία

0
299
« Ελλάδα – Ρωσία: Προκλήσεις και Προοπτικές Εμπορικής Συνεργασίας και ο ρόλος του Επιμελητηρίου»
Εκδήλωση με θέμα « Ελλάδα – Ρωσία: Προκλήσεις και Προοπτικές Εμπορικής Συνεργασίας και ο ρόλος του Επιμελητηρίου», την οποία διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στον Ο.Λ.Π. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αναφέρθηκαν στα ελληνορωσικά δρώμενα, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Andrey Maslov, o Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και Συμπροέδρου της  Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσίας κ.Ζήσης Δέσπος, ο Ειδικός Σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού σε θέματα Ρωσίας κ. Δημήτρης Βελάνης, ο εκπρόσωπος του Russian Union of Industrialists and Entrepreneurs / Διευθυντής Επικοινωνίας “ΟΟΟ NOVOTRANS” κ. Οleg Gamov, καθώς και οι εκπρόσωποι των Πρεσβειών  της Ρωσίας και του  Καζακστάν. 
Ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Μπακόλας αναφέρθηκε στην πετυχημένη πολυετή πορεία του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και στις νέες κατευθύνσεις και τους στόχους που θέτει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 
Διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργασιών του, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Ελληνο-Ευρασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.    
Τα Μέλη του Δ.Σ.  κκ. Ιωάννης Κούβαρης και Ιωάννης Τσίχλης πραγματοποίησαν περιεκτικές παρουσιάσεις για τη ναυτιλία και τον τουρισμό, ενώ η Γενική Διευθύντρια κα. Έλενα Κοντράτοβα παρουσίασε τις αναβαθμισμένες δραστηριότητες και υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.                          
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από σημαντικό αριθμό κυβερνητικών και επιχειρηματικών φορέων των δυο χωρών, μελών του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και επιχειρήσεων με ενδιαφέρον στη προσέγγιση της αγοράς της Ρωσίας.
 

FDB 
Fotographer Dinos Bourlis 
6977383838 
www.fdb.gr 
[email protected] 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here