Προσλήφθηκαν στο Δημόσιο Βολιώτες Αθλητές

0
622

 Tη θέση τους στο Δημόσιο έμαθαν 156 αθλητές (μεταξύ τους και βολιώτες) και αθλήτριες οι οποίοι πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια για το διορισμό τους. Η απόφαση ήρθε από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης συναντάμε αρκετά γνωστά ονόματα αθλητών.

Κάποια από αυτούς αγωνίζονται ακόμα, ενώ άλλοι είναι παλαίμαχοι ή προπονητές. Από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές συναντάμε το όνομα του επιθετικού του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνη Πετρόπουλου, αλλά και εκείνο του αμυντικού μέσου του Παναιτωλικού, Γρηγόρη Μάκου. Από το μπάσκετ το όνομα που ξεχωρίζει είναι εκείνο του σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή.

Φυσικά, στη λίστα, υπάρχουν και ονόματα αθλητών από άλλα σπορ όπως αυτό του Κώστα Δουβαλίδη (στίβος), Γιώργος Τζιάλλας (κωπηλασία), Βαγγέλης Δελακάς (πόλο) και άλλοι. Αξίζει να επισημάνουμε ότι αρκετές περιπτώσεις αφορούν παλιότερες διακρίσεις αθλητών σε Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, στη σχετική υπουργική απόφαση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι με τις συγκεκριμένες προσλήψεις δεν προκαλείται “επιπλέον δαπάνη” καθώς και ότι αυτές έγιναν “σύμφωνα με τις οργανικές διατάξεις και τις υπηρεσιακές ανάγκες των φορέων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου Τομέα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

                                  Download                             

Απάντηση