ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑ Π.Ο.Α. 2017 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

0
478

Ο Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΒΟΛΟΥ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι με τη συμμετοχή του στους αγώνες Π.Ο.Α. 2017 που διοργανώνονται  στη Θεσσαλία από την Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. και φυσικά την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) ευελπιστώντας σε μια ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή παρθενική του και άκρως επιτυχημένη παρουσία, όπου κατέλαβε την 3η θέση σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Η φετινή προσπάθεια ξεκινάει από τη Φαλάνη Λάρισας, όπου στις 29-1-2017 η ομάδα του Φοίνικα θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική τον τοπικό σκακιστικό σύλλογο. Η κάθε ομάδα θα παραστεί με 10μελη σύνθεση στις σκακιέρες (4 γενικές, 1 γυναικεία, 2 εφηβικές κοριτσιών και 3 εφηβικές αγοριών).

Η τελική νικήτρια ομάδα, που θα αναδειχτεί από μονές αναμετρήσεις μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στα Π.Ο.Α. 2017 Θεσσαλίας, αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Εντωμεταξύ τα μαθήματα σκάκι στο Φοίνικα Βόλου συνεχίζονται κανονικά με 2 γκρουπ κάθε Σάββατο. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Κύπρου με Ολυμπιονίκη Αγνώντα 6) και στο τηλ. 2421046955.

Απάντηση