1.172 τουρίστες με το 1ο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο

0
345

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της νέας τουριστικής περιόδου κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Βόλου, εγκαινιάζοντας την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με αφίξεις από θαλάσσης χιλιάδων επισκεπτών.

Ο πρώτος φετινός κατάπλους έγινε από το μεγάλο και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Costa Riviera» με σημαία Ιταλίας,το οποίο προσέγγισε στο λιμάνι του Βόλου προερχόμενο από την Κοστάντζα της Ρουμανίας και μετέφερε 1.172 τουρίστες και 566 άτομα μέλη του πληρώματος.

Οι επιβαίνοντες τουρίστες στην πλειονότητά τους είναι Γάλλοι, αλλά επιβαίνουν και αρκετοί Βρεταννοί, Ιταλοί, Αμερικανοί και Βέλγοι, από τους οποίους ένας αριθμός κατευθύνθηκε στα Μετέωρα, ενώ οι περισσότεροι επισκέφθηκαν τα φημισμένα χωριά του Πηλίου Πορταριά και Μακρυνίτσα, άλλοι επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου κι άλλους ιστορικούς χώρους ή κινήθηκαν στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο, της εταιρίας Costa Crociere θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου στις 6.00 το απόγευμα με προορισμό τον Πειραιά και θα επαναλάβει τις προσεγγίσεις του στο Βόλο καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν στον Βόλο -Υπερπολυτελές με 1.172 τουρίστες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/333318/proto-kroyazieroploio-tis-sezon-ston-volo-yperpolyteles-me-1172-toyristes#ixzz4fGkp8aUo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here