«100 κιθαρίστες, στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας της Κρήτης, που αρζίζει την Παρασκευή.»

0
285

Αρχίζει την Παρασκευή 7 Απριλίου, το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Κρήτη και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, με θρυλικά ονόματα της κιθάρας, όπως του Βαγγέλη Μπουντούνη, που είναι και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, αλλά και των παγκοσμίου φήμης σολίστ Στέλιου Γκόλγκαρη και Μιχάλη Σουρβίνου.

Ήδη οι συμμετοχές, των κιθαριστών από όλη την Ελλάδα, που θα συμμετέχουν, ξεπέρασαν τις 100 και αναμένεται κιθαριστική πανδαισία, στο πανέμορφο Ηράκλειο τις 3 μέρες που θα διαρκέσει η διοργάνωση.

Το Φεστιβάλ, διοργανώνετε από τον Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Μωραϊτάκη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, το Σαββάτο στις 20.30, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και Σολίστ τους, Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Μιχάλη Σουρβίνο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Συμμετέχουν ακόμη ο σπουδαίος Κρητικός Σολίστ, Γιώργης Κοντογιάννης «Κρης», η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης, ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου,  η Ναυσικά Χατζοπούλου υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ηρακλείου, η Ειρήνη Δάκα υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χερσονήσου, ο σολίστ – παιδαγωγός Νίκος Κατσαράκης και ο νεαρός βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης Θεόδωρος Τσέλιος.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και φυσικά για την μεγάλη συναυλία της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here