2ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού: «AlmyrosCity–Zerelia Lakes»

1013

2ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού: «AlmyrosCity–Zerelia Lakes & 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου. Άνοιξαν οι Εγγραφές – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – Link Εγγραφών: http://bit.ly/almyrosHalf2018
ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας την 07.10.2018ημέρα Κυριακή. • Εκκίνηση & τερματισμός η κεντρική πλατεία του Αλμυρού.
• Ώρα εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου 09:30
• Ώρα εκκίνησης του Λαϊκού αγώνα δρόμου 09:45
• Ώρα εκκίνησης των παιδικών αγώνων 10:00
(500μ. για παιδιά του Δημοτικού, 1000μ. για παιδιά του Γυμνασίου). ΑΠΟΔΟΧΗ: Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες/αθλητές αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα, οφείλουν να τους σεβαστούν, να υπακούουν στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοούν ότι θα κινηθούν και εκτός αστικού ιστού και σε χωμάτινο έδαφος και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να εκτεθούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα επικρατούν στη περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Ο Δήμος Αλμυρού & οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στον αγώνα, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, τους επιτρέπει να αγωνιστούν και έχουν προσφάτως εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Κάθε συμμετέχων/αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο με δική του ευθύνη. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου (21Km) δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία 18 ετών& άνω. Για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (5Km) μπορούν να συμμετέχουν άνδρες, γυναίκες & παιδιά ηλικίας 15 ετών & άνω (2003 & κάτω). Για τους παιδικούς αγώνες: στα 500mσυμμετέχουνηλικίες του Δημοτικού (2007 – 2010)ενώ στα 1000μ. συμμετέχουν ηλικίες του Γυμνασίου (2004 – 2006). ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
*Προσοχή: υπάρχει όριο εγγραφών για τους αγώνες:
Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω των ιστοσελίδων:
1.www.almyroshalfmarathon.gr 2.https://www.eosalmyrou.gr/
* Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία με τον αστερίσκο. Προσοχή στη σωστή ημερομηνία γέννησης λόγω των ηλικιακών κατηγοριών.
*Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.
*Η ολοκλήρωση της συμμετοχής γίνεται μετά και τη κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής στην Τράπεζα εντός 5 ημερών αλλιώς η εγγραφή θεωρείται ως μη έγκυρη & μετά από ειδοποίηση θα διαγράφεται. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής ορίζεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. *Προσοχή:Μετά από την ημερομηνία αυτή ή τη συμπλήρωση του αριθμού συμμετοχών δεν είναι δυνατή η εγγραφή στον αγώνα. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής είναι: *Ημιμαραθώνιος: 10 ευρώ & περιλαμβάνει: τεχνικό μπλουζάκι, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ανάγλυφο μετάλλιο, 5 σταθμούς τροφοδοσίας, πρώτες βοήθειες, μπουφέ στον τερματισμό. *Λαϊκός Αγώνας Δρόμου: 5 ευρώ& περιλαμβάνει: μπλουζάκι t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, 1 σταθμό τροφοδοσίας νερού, πρώτες βοήθειες, μπουφέ στον τερματισμό. *Οι παιδικοί αγώνες δρόμου 500μ & 1000μ είναι δωρεάν και περιλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο, νερά – αναψυκτικά – γλυκά. ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗ: Αν κάποιος ματαιώσει τη συμμετοχή του πρέπει να το κάνει το αργότερο 15ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να του επιστραφεί το αντίτιμο συμμετοχής. ΜΑΤΑΙΩΣΗ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής. ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής και λόγω της διεξαγωγής του αγώνα για μόλις δεύτερη φόρα, με στόχο και σκοπό την όσο το δυνατόν άρτια διοργάνωσή του, υπάρχει όριο ως προς τον μέγιστο αριθμό αθλητών/συμμετοχών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση. *Για τον Ημιμαραθώνιο (21Km): μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι οι 200. *Για το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (5Km): μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι οι 200.
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Η χρονομέτρηση τόσο για τον Ημιμαραθώνιο όσο και για τον Λαϊκό αγώνα δρόμου των 5Kmθα είναι ηλεκτρονική (chip). * Ο Ημιμαραθώνιος έχει ηλεκτρονικό σημείο ελέγχου/χρόνου και στην αναστροφή του. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.
Παράδοση αριθμών: Οι αριθμοί θα παραδίδονται στους συμμετέχοντες/αθλητές το Σάββατο06Οκτωβρίου από τις 18:00 ως 20:00 &την Κυριακή07Οκτωβρίου από τις 07:30ως 09:00 στο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης (κάτω από το Δημαρχείο Αλμυρού