“Απόλυτη καταξίωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας.”

741

Απόλυτη καταξίωση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, η συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κιθαριστική συναυλία, που έγινε ποτέ παγκοσμίως, με τις 200 Κιθάρες, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 21 & 22 Απριλίου συμπράττοντας μαζί με τους “Κιθαριστές” (Κιθαριστική Ορχήστρα με 200 Κιθάρες), αλλά και την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια,Μαρία Φαραντούρη.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, είναι η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα από τον Νομό Μαγνησίας που αναγνωρίζει η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.
Ιδρυτής της Ορχήστρας τον Δεκέμβριο του 2015, που πρωτοεμφανίσθηκε στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στον Βόλο, είναι ο διεθνούς φήμης Σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής, ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης. 
Την Ορχήστρα στις συναυλίες της, διευθύνει ο καταξιωμένος Βολιώτης Μαέστρος-Κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος.
Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!!