ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕΣΩ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

697

Στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές συμμετέχει η Αποστολοπούλου – ΚαλκαβούραΒαρβάρα (Βέρα), Χημικός Μηχανικός (ΕΜΠ) με master από το Πολυτεχνείο της Στοκχόλμης (KTH) και Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.

Η Βαρβάρα ζεί στη Σουηδία από το 2012 είναι παντρεμένη και μεγαλώνει με το σύζυγό της, το γυιό τους, που την επομένη των Ευρωεκλογών κλείνει τον  πρώτο χρόνο της ζωής του.

Η Βαρβάρα που θέλει να επιστρεψει σύντομα στην Ελλάδα, δηλώνει:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο, του Κινήματος Αλλαγής διότι θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δημιουργηθούν προοπτικές απασχόλησης για τους νέους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους σήμερα αναγκάζονται να ξενιτευτούν, αλλά και για να υπάρξουν προϋποθέσεις ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Όραμά μου είναι να ακολουθήσει η Ελλάδα υγιή παραδείγματα άλλων Ευρωπαϊκών χωρών σε διάφορους τομείς έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για βιώσιμη ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κοινωνική και οικονομική ευημερία. Η προώθηση της καινοτομίας, ηανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η ανακύκλωση και η διαχείριση των αποβλήτων, η προστασία της μητρότητας αλλά και της πατρότητας είναι τομείς στρατηγικής σημασίας που μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική ευημερία της χώρας μας.

Καλή επιτυχία Βαρβάρα!