Δεν άντεξε το ξύλο ο Ολυμπιακός Βόλου, έχασε 0-1 από την Πυδνα Κιτρους.

0
1246

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαννα κερδίσουν τα έντεκα τσεκούρια της Πυδνας καθώς και τον διαιτητή Μπλουνα.

Το volospress.gr βρέθηκε στο Πανθεσσαλικο γιανα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Πυδνα. Σε ένα ματς που μόλις άρχιζε να αποκτά ρυθμό οι παίκτες της Πυδνας και οι διαιτητές της αναμέτρησης φρόντιζαν να παγώσουν το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε εντός έδρας από την Πυδνα και σε συνδυασμό με την νίκη του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας μπήκε σε περιπέτειες.

Ο Ολυμπιακόςέλεγχε απόλυτα το πρώτο μέρος και μπήκε γερά στο παιχνίδι και μόλις στο 3 λεπτό ο Ευθυμιάδης με δυνατό σουτ τράνταξε το δεξί δοκάρι της Πυδνας. Από το 4-20 ο Ολυμπιακός με μακρινές μπαλιές στα πλάγια έλεγχε το παιχνίδι αλλά είχε αδυναμία να εκτελέσει την ομάδα της Πιερίας. Στο 22 ήρθε η πρώτη κλασική ευκαιρία όταν ο Μουκαμ δεν κατάφερε να εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ο Σουάνης δενκατάφερε να εκτελέσει από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 45 ο Μασαντο με τρομερόσουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Παπατολικα. Η μόνη ευκαιρία της Πυνδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν όταν μετά από κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έλεγχε το παιχνίδι όπως το πρώτο και το πλήρωσε. Αν εξαιρέσει κανείς τις 3 φάσεις στο 47,67 και στο 72 όπου απέκρουσε σωτήρια οτερματοφύλακας της Πυδνας το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό είτε από τα σκληρά μαρκαρίσματα είτε από τις αποφάσεις των διαιτητών. Και το πλήρωσε τελικά στο 79 όταν τελικά στην δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι ο Ντοσης τιμώρησετην κακή άμυνα ότανμε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τονΚατσούλη.Η συνέχεια ήταν καθοριστική. Ο Ολυμπιακός Βόλου πάγωσε μετά το γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Και κάπως έτσι γνώρισε την ήττα με 0-1 και έμεινε 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

ΜVP του αγώνα: σε ένα τέτοιο ματς δύσκολο είναι να βγει mvp επιθετικός. Στο συγκεκριμένο αγώνα πολυτιμότερος ήταν ο τερματοφύλακας της Πυνδας Παπατολικας Δημήτρης. Έσωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις.

 

 

Απάντηση