«Διεθνής προβολή για όλη την Θεσσαλία, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας.»

746

Μεγαλώνει καθημερινά ο αριθμός πωλήσεων στις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες, για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας,που έγραψε ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” όπου συμμετείχε, με Σολίστ τον Στέλιο Γκόλγκαρη υπό την Διεύθυνση του Βολιώτη Αλέξανδρου Παπαρίζου,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο, τον Νομό Μαγνησίας και την Θεσσαλία διεθνώς!!!  Η Κιθαριστική Ορχήστρας Βόλου-Μαγνησίας, δέχεται πλέον την μία πρόσκληση μετά την άλλη σε όλα τα σημαντικά Φεστιβάλ και της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον, μέχρι τον Απρίλιο του 2018, είναι 10 Μαρτίου στο Ναύπλιο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, 31 Μαρτίου στην Καστοριά στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, 12 Απριλίου στην Κομοτηνή στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης και η κορωνίδα των εμφανίσεων της, 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του μεγάλου Δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πρόβες της Ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα, στο Κτίριο Στέκι του Παιδιού του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες:

Τετάρτη:10.00-13.00 
Σάββατο:12.00-14.00 
Κυριακή:11.00-13.00
και μπορούν φυσικά, να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα, όποιοι άλλοι Κιθαριστές από τον Νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921). 
Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.