Δηλώσεις του Νικήτα Πρίντζου

0
309

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος έκανε την κατωτέρω δήλωση:

Εμβρόντητος αλλά και κατάπληκτος πληροφορήθηκα ότι υπάρχει δήλωση του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου, κ. Διανελλάκη, ότι κατηγορεί την Συνεταιριστική μας Οργάνωση αλλά και εμένα προσωπικά για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ειλικρινά δεν κατανοώ τι θέλει να πει ο κ. Διανελλάκης, ότι εκδικούμαστε τους αγρότες του Πηλίου γιατί εκφράσαμε την επιθυμία να τους κάνουμε τις δηλώσεις ΟΣΔΕ χωρίς χρήματα;

Χαϊδεύω τους αγρότες όπως λέει, για να τους πάρω την ψήφο;

Τον ενημερώνω, ότι ούτε είχα και το απέδειξα , αλλά ούτε και έχω την επιθυμία, ούτε Δημοτικός Σύμβουλος να γίνω, ούτε Δήμαρχος, ούτε Περιφερειάρχης, ούτε Βουλευτής.

Αν έχω κάποια θέση στο Συνεταιριστικό κίνημα, την έχω για να βοηθώ τους Συνεταιρισμούς και τον αγροτικό κόσμο και κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφιερώνοντας πάρα πολύ χρόνο για θέματα του Συνεταιριστικού Κινήματος πολύ σοβαρά που αφορούν και την Οργάνωση του κ. Διανελλάκη.

Τρέχω και αγωνίζομαι στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες για θέματα που αφορούν περισσότερο την Οργάνωση του κ. Διανελλάκη από την δική μου.

Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις υπάρχουν  για ένα και μοναδικό λόγο για να βοηθούν τον αγρότη και όχι να προσπαθούν να επιβιώσουν μέσω των αγροτών.

Η Οργάνωσή μας δηλώνει ότι θα συνεχίσει με όλες της, τις δυνάμεις να πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης για να μπορεί να προσφέρει στους αγρότες και στο κοινωνικό σύνολο, κάθε χρόνο και περισσότερα.

Η Συνεταιριστική μας Οργάνωση προσβλέπει όχι στην συσσώρευση κερδών αλλά στην εύρυθμη και αποτελεσματική οικονομική λειτουργία, χάριν των αγροτών της και χάριν του καταναλωτικού κοινού που την αγκαλιάζει και την στηρίζει.

Αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία μας, κεντρικό μας μέλημα, και αμετακίνητος στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση της προσφοράς στους αγρότες και στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο μας στηρίζει με πρωτόγνωρα ποσοστά αγοράς στα γαλακτοκομικά μας προϊόντα( στο Ν.Μαγνησίας) πάνω από 75%.

Στον Ν.Μαγνησίας η Συνεταιριστική μας Οργάνωση, έχει καταφέρει μέσα από σκληρή προσπάθεια να έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει στον αγροτικό κόσμο και το κοινωνικό σύνολο, και αυτό κάνει, έστω και εάν σ’αυτό ορισμένοι προσπαθούν να προσδώσουν άλλα κίνητρα.

Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν.

Τέλος δηλώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσής μας αποφάσισε, και μόνο για φέτος, ότι δεν θα κάνει δηλώσεις για τους αγρότες του Πηλίου, Β.Σποράδων και Αλμυρού, για λόγους που ήδη αναφέρθησαν ανωτέρω.

Εύχομαι και ελπίζω κι άλλες Συνεταιριστικές Οργανώσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here