Έκκληση για τρόφιμα, χαρτικά και είδη καθαριότητας για το Σουρλίγκειο Γηροκομείο 

63

 

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στα Κανάλια Μαγνησίας, που φιλοξενεί 40 γέροντες και γερόντισσες, αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή έλλειψη σε βασικά είδη τροφίμων, χαρτικών ειδών και ειδών καθαριότητος.

Κάνουμε έκκληση όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος να προσφέρουν όποια ποσότητα επιθυμούν από τα εξής είδη:

Α) Τρόφιμα μακράς διαρκείας : αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, μακαρόνια, ρύζι, μανέστρα, ντοματοπελτές, βούτυρο.

Β) ΚΡΕΑΤΑ: Κοτόπουλο, μπριζόλες, κρέας μοσχαρίσιο, κιμάς, χοιρινό κρέας.

Γ) Χαρτικά είδη: χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, ρολό χαρτί κουζίνας

Δ) Είδη καθαριότητος

Ε) Γαλακτοκομικά προϊόντα: Γάλα, γιαούρτι, τυρί

Όλα τα παραπάνω είδη μπορείτε να τα προσφέρετε στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

1)      Καθημερινά από Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

2)      Κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

3)      Τις Κυριακές από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα

4)      Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Εκτός από τρόφιμα, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες λειτουργίας του γηροκομείου λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη.

Παρακαλούμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, και να ανταποκριθούμε στην έκκληση του Γηροκομείου μας στα Κανάλια και να προσφέρουμε τρόφιμα, χαρτικά είδη και είδη καθαριότητος. Στις γιορτινές ημέρες που έρχονται μην ξεχάσουμε τους γέροντες και τις γερόντισσες του Γηροκομείου της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Μας έχουν όλους ανάγκη.

Απάντηση