ΕΚΒ: Κήρυξη 4ωρης Παμβολιώτικης στάσης εργασίας

0
623

Κήρυξη 4ωρης Παμβολιώτικης στάσης εργασίας ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις

 

Η Διοίκηση του ΕΚΒ, σε υλοποίηση της ομόφωνης απόφασής της κατά τη Συνεδρίαση της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2017, κηρύσσει για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, Παμβολιώτικη 4ωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 – 14:00, ενάντια στο μπαράζ συνδικαλιστικών διώξεων και ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

Η Διοίκηση του ΕΚΒ καταγγέλλει κάθε απόπειρα καταστολής των εργατικών αγώνων και περιστολής των συνδικαλιστικών ελευθεριών, τις οποίες και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται, κρατώντας αρραγές το μέτωπο του αγώνα.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ. ΒΟΛΟΥ

 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Χ. Τασολάμπρου μέλος της διοίκησης του Εργατικού κέντρου Βόλου και στην Αικ. Καραγιάννη μέλος του σωματείου Υγειονομικού προσωπικού Ν. Μαγνησίας.

Η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Μαγνησίας, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 14:00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου, ενάντια στο μπαράζ συνδικαλιστικών διώξεων και ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης.

 

Από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας

Απάντηση