Επίσημο! Νέα ομάδα στον Βόλο!

1311

Σήμερα το μεσημέρι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του Βόλου, από τον πρόεδρο της ομάδος Γιώργο Σπυριδόπουλο. Πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αμερική. Η νέα ομάδα θα ονομάζεταιΒόλος Ν.Π.Σ.

Όπως ανέφερε ο καινούργιος πρόεδρος στόχος της ομάδος είναι όχι τόσο να ανέβει κατηγορία αλλά κυρίως να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία και να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Κλείνοντας τόνισε ότι θέλει να έχει μια ειρηνική συνύπαρξη με τις υπόλοιπες ομάδες του Βόλου χωρίς καβγάδες και τσακωμούς.

Από την συνολική ομιλία του κ. Σπυριδόπουλο καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα του ομάδα.

Προπονητής της νέας ομάδας θα είναι ο Τάκης Γκώνιας. Πρόκειται για πρώην διεθνή επιθετικό μέσο. Στο παρελθόν έχει προπονήσει τον Α.Ο. Γλυφάδας, την Επισκοπή Ρεθύμνου καθώς και την Καλλιθέα.

Έδρα της νέας ομάδας θα είναι το γήπεδο της Νεάπολης. Η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά θα είναι δωρεάν, ενώ οι υπόλοιποι θα προμηθεύονται μια κάρτα φιλάθλου έναντι του ποσού των 25 ευρώ. Όσο για τον όμιλο όπου θα αγωνίζεται η νέα ομάδα, ξεκαθαρίστηκε ότι αυτό θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

  Καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας ομάδας.

 

SARADON

Απάντηση