Εργατικό Κέντρο Βόλου: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

0
300

Η Διοίκηση του  Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου  στηρίζει τον αγώνα (24ωρη απεργία) των Εμποροϋπαλλήλων ενάντια  στο άνοιγμα των καταστημάτων, μεθαύριο, Κυριακή των Βαϊων.

Η Κυριακάτικη αργία  είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν  πρόκειται να χαρισθεί στις πολυεθνικές, ακόμη και αν επιχειρούν να διαφεντέψουν την αγορά μετά … «βαϊων και κλάδων»!

ΚΑΙ ΜΙΑ …ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ»

  Δεν φτάνει να «επισημαίνει»  το Υπουργείο Εργασίας το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, «το Δώρο του Πάσχα πρέπει να καταβληθεί μόνο σε χρήμα»!

Πρέπει να αποδείξει και ότι θέλει και μπορεί να «κόψει τον βήχα» των εργοδοτών που παρανομούν και ούτε καν το πληρώνουν ή το πληρώνουν σε είδος (κουπόνια, κλπ!), συμμορφώνοντάς τους προς την κείμενη εργατική Νομοθεσία.

Ας το καταλάβουν, επιτέλους, οι ευαίσθητοι Επιτελείς του Υπ. εργασίας: τους εργαζόμενους δεν τους καθησυχάζουν τα «κροκοδείλια δάκρυα». Αυτό που θέλουν είναι τα …σαγόνια των κροκοδείλων να κλείσουν!

Για δε τους …ξεχασιάρηδες εργοδότες, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την καταβολή του Δώρου του Πάσχα είναι το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here