Εθιμοτυπική επίσκεψη, στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησε την Τρίτη 13-03-2018, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Σκούπρας., συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Πόζογλου Χαράλαμπο.

749

Η κ. Κολυνδρίνη αρχικά συνεχάρη το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τον νέο Περιφερειακό Διοικητή, για θέματα του Νομού Μαγνησίας που άπτονται της συνεργασίας πυροσβεστικών δυνάμεων και της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Πήλιο από το πρόσφατο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

Ο κ. Σκούπρας από την πλευρά του τόνισε, ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας, ενώ κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα στην εκατέρωθεν διαπιστούμενη έλλειψη πόρων και ανθρωπίνουδυναμικού.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά «όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιδιώκουμε να συνεχιστεί καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, συνένωση που εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αλλά και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό το κάνουμε πράξη».