Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Ινδική μουσική και διαλογισμός

0
326

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής
Ινδική μουσική και διαλογισμός

Ο Σύλλογος Σαχάτζα Γιόγκα παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι στα μυστικά μονοπάτια της ύπαρξης.

Σάββατο 24-6-2017 ώρα 8.30 μ.μ. στο πεζόδρομο Μεταμορφώσεως (Βιβλιοθήκη – Ωδείο).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ζωντανή μουσική παράσταση Ινδικής μουσικής από το συγκρότημα NIRMAL TARANG ενώ παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στη μέθοδο διαλογισμού της Σαχάτζα Γιόγκα.
Η μοναδική αυτή μέθοδος διαλογισμού – αυτογνωσίας έχει ευεργετικά αποτελέσματα για όποιον ενδιαφέρεται να   βελτιωθεί  σε σωματικό, διανοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.
Το συγκρότημα αποτελείται από καλλιτέχνες που πιστεύουν ότι το ανθρώπινο πνεύμα δεν γνωρίζει σύνορα. Μέσα από την τέχνη, βιώνουν αυτή την ενότητα και τη μοιράζονται με το κοινό τους με μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από την ινδική λαϊκή παράδοση που εκτελούνται με συνοδεία παραδοσιακών ινδικών και δυτικών οργάνων που αποτελείται από πέντε τραγουδιστές συνοδεία μουσικών οργάνων όπως Αρμόνιο, Τάμπλα, Όμποε, Κιθάρα.
Η ινδική μουσική έχει την ιδιαιτερότητα να μπορεί να αγγίξει τη βαθύτερη πνευματική μας φύση, ανοίγοντας τα Ενεργειακά Κέντρα που βρίσκονται μέσα σε κάθε άνθρωπο. Μέσα λοιπόν από αυτή τη μουσική παράσταση, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα ταξίδι μέσα στην εσωτερική του ύπαρξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here