Εξαιρετική γιορτή για τα παιδιά του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»

525

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/6, στον περιβάλλοντα χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, η καταληκτήρια εκδήλωση του φετινού σχολικού έτους του Τριετούς Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασης στο Αλιβέρι και την Αγία Παρασκευή «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

  • Η θεατρική ομάδα του προγράμματος, με υπεύθυνη την κ. Αλίκη Κουκουμβρή
  • Η ομάδα του Brake dance του προγράμματος, με υπεύθυνο τον κ. Αleksander Tsara
  • Η ομάδα παραδοσιακού χορού, με υπεύθυνη την κ. Κατερίνα Ντότη
  • Η χορωδία «Δημητριάς», με υπεύθυνο τον κ. Βαγγέλη Μπαντελά
  • Το φωνητικό σύνολο Ζαύνθου «Θεόδωρος Καθρής Κουρκουμέλης», με υπεύθυνο τον κ. Π. Μαρίνο, Λαμπαδάριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζακύνθου.

Αφού εγκαινίασε την Έκθεση έργων του εικαστικού τμήματος του Προγράμματος, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι το έργο που γίνεται στα παιδιά ΡΟΜΑ θα φανεί μακροπρόθεσμα, όταν τα παιδιά θα γίνουν ενήλικες και θα κουβαλούν αυτές τις εμπειρίες. Ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την χαρά του για την εμπιστοσύνη, που έχει οικοδομηθεί με την κοινότητα των ΡΟΜΑ, αλλά και την ευαρέσκειά του για την συνέργεια των εκπαιδευτών, όλων των ειδικοτήτων και ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι.

Ακολούθησε μπουφές που ετοίμασε το τμήμα μαγειρικής του προγράμματος, με υπεύθυνη την κ. Τριανταφυλλιά Θεοχαρίδου.

Τέλος, παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα με Μαθητές των μουσικών τμημάτων του προγράμματος, με υπεύθυνους τους κ.κ. Κωστόπουλο Στέφανο, Κουσκουρίδα Σταύρο και Χρυσόστομο Χατζηγεωργίου.