ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2017 PELOPONNESE GUITAR FESTIVAL

768
Μία ακόμη σημαντική συνεργασία ξεκινάει και τυπικά από σήμερα για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ και την δισκογραφική εταιρεία FM RECORDS. 
Πρόκειται για την παρουσίαση του Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου.
Θα ακολουθήσουν και παρουσιάσεις όλων των φεστιβάλ μας, σταδιακά.
Παραθέτουμε το κείμενο για το Φεστιβάλ, από το κανάλι της FM RECORS στο YOUTUBE.

“Το Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου – Peloponnese Guitar Festival, διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ναύπλιο. Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο διεθνούς φήμης κιθαριστής Μιχάλης Σουρβίνος και συμπαραστάτης το Ωδείο Ναυπλίου και η καταξιωμένη μουσικοπαιδαγωγός Αγγελική Μαυρούλη. Τα βίντεο είναι από την ιστορική Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2017.
Το Φεστιβάλ αποτελεί μία από τις πολλές διοργανώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, από τον Στέλιο Γκόλγκαρη και τον Βασίλη Μαστοράκη,με στόχο την ανάδειξη και προώθηση της κιθάρας, της μουσικής και του πολιτισμού γενικότερα, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων σε πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Πλέον ο Σ.Ε.Κ. διοργανώνει 14 Κιθαριστικά Φεστιβάλ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, από την Κρήτη ως την Θράκη, ενώ ίδρυσε 34 Κιθαριστικές Ορχήστρες σε όλη την Ελλάδα, ενταγμένες στην μεγάλη Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, καθώς και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, με την σημαντική συμβολή του Βαγγέλη Μπουντούνη, ως θεσμό που θα αφήσει το στίγμα του στον Πολιτισμό της χώρας, τα επόμενα χρόνια.”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην FM RECORDS και στον ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΤΗ, προσωπικά, για την ολόθερμη στήριξη του, στα Φεστιβάλ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ, αλλά και στηνΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΥΛΗ, γιατί χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα.
 

Στέλιος Γεωρ. Γκόλγκαρης

Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών

 

Απάντηση