ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

590

Στη Μαγνησία βρίσκεται από την Παρασκευή 8 Ιουνίου το μεσημέρι τηλεοπτικό συνεργείο και δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης ταξιδιού γνωριμίας και εξοικείωσης.  Πρόκειται ειδικότερα για την reporter κ. Vasilena Simeonova Grabcheva και τον Cameraman κ. Dimitar Vasilev από τον τηλεοπτικό σταθμό Nova Τv, τον πρώτο σε τηλεθέαση, ειδικά στις ηλικίες 18-49 με μερίδιο 23,75%, σύμφωνα με την Nielsen και την κ. Roumiana Toneva δημοσιογράφο του περιοδικού ποικίλης ύλης “Trend”, οι οποίοι συνοδεύονται από τον προϊστάμενο του γραφείου του Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας – Βουλγαρίας κ. Γεώργιο Σταφυλάκη.

Το επαγγελματικό ταξίδι εξοικείωσης διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμους, Φορείς και επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα του Τουρισμού. Οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν ήδη επισκεφθεί την Εύβοια, θα συνεχίσουν την περιήγησή τους στη Μαγνησία το διάστημα από 8 έως 12 Ιουνίου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας και να μεταφέρουν τις εικόνες και τις εμπειρίες τους μέσα από τον τηλεοπτικό φακό και την πένα τους στο κοινό της Βουλγαρίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, πρόκειται να επισκεφθούν τον Αλμυρό, την Αγχίαλο, όπου θα τους προσφερθεί γεύμα από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Αγχιάλου, το Βόλο, τη Μακρινίτσα και την Πορταριά, ενώ την επομένη θα αναχωρήσουν από το Αχίλλειο για τα νησιά των Σποράδων Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε ότι «η παρούσα Περιφερειακή Αρχή εντείνει τις προσπάθειές της ώστε μέσω στοχευμένων δράσεων και σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους Φορείς, να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο: Την επανατοποθέτηση της Μαγνησίας στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά ως πολυδιάστατου ανταγωνιστικού τουριστικού προορισμού».