Γ.Σ. Αλμυρού – Σαρακηνός στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ το Σάββατο

0
929
Συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης στο Βόλο.
Στη συνέντευξη το παρόν έδωσαν οι προπονητές Θ. Θεοδώρου (ΓΣΑ) και Γ. Φαασουράκης (Σαρακηνός) καθώς και οι αρχηγοί Αργ. Κυριάκος και Απ. Ιωάννου των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ο τελικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 25/2 στο ΕΑΚ Βόλου στις 17:30′ με τυπικά γηπεδούχο τον Γ.Σ. Αλμυρού μετά από κλήρωση.
Ο προπονητής του Σαρακηνού Γιάννης Φασουράκης τόνισε ότι πρόκειται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου και θέλουν να χαρούν το παιχνίδι. Επίσης σημείωσε ότι δεν θεωρεί πως κάποια ομάδα  είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Θάνος Θεοδώρου μεταξύ άλλων ανέφερε πως το κύπελλο αποτελεί το 2ο στόχο για τον ΓΣΑ και υπάρχει «δίψα» για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, μετά από αρκετά χρόνια για την ομάδα του Αλμυρού. Ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και ανέφερε πως η ομάδα του δεν έχει την ετικέτα του φαβορί.
Ο Απόστολος Ιωάννου στις δηλώσεις του ευχήθηκε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι,όπου θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας
Ο Αργύρης Κυριάκος επισήμανε πως η φανέλα του Αλμυρού είναι βαριά, όπως και η κληρονομιά που έχουν αφήσει οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Γυμναστικό Σύλλογο. Υπογράμμισε ότι είναι η 17η φορά σ’ έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ και ζήτησε από τους φιλάθλους του Αλμυρού να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο. Τέλος ευχήθηκε να απολαύσουν όλοι ένα ωραίο παιχνίδι και το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια να έρθει και πάλι στον Αλμυρό.

Απάντηση