Γεύμα Αγάπης από το Δήμο Βόλου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου

451

Για 5η φορά ο Δήμος Βόλου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους δημότες του Βόλου, στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00 το βράδυ.

Στο τραπέζι προσφέρονται εδέσματα άριστης ποιότητας, ποτά και αναψυκτικά για 3.000 άτομα και παράλληλα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παραδοσιακές μελωδίες από ζωντανή τοπική ορχήστρα. Παράλληλα εμφάνιση στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί και από το «Μουσικό Φορτηγό», το πρωτότυπο κινούμενο όχημα που μεταφέρει μπάντες στις περιοχές του κέντρου της πόλης διασκεδάζοντας το κοινό και δίνοντας «φωνή» σε τοπικά εναλλακτικά μουσικά σχήματα.

Από το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου προετοιμάζουν το χώρο, ενώ επαγγελματίες της εστίασης αναλαμβάνουν την προετοιμασία και τη μεταφορά των εδεσμάτων ώστε αυτά να προσφερθούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης. Από τη στιγμή της παράδοσης των φαγητών, την εξυπηρέτηση και το σέρβις αναλαμβάνουν ο Δήμαρχος Βόλου και τα μέλη της δημοτικής ομάδας, με την υποστήριξη των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και  της «Κουζίνα Αλληλεγγύης». Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει  και η Ένωση Μαγείρων Μαγνησίας, της οποίας μέλη θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν ένα πρωτότυπο πιάτο στο κοινό.

Την εκδήλωση υποστηρίζει με παροχή ειδών και υπηρεσιών, πλήθος τοπικών επιχειρηματιών από το χώρο των τροφίμων και των ποτών.

Αύριο Δευτέρα 24/12/2018 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου επίσης, στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γιορτή των Παιδιών, ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, μάγο και λοιπούς εμψυχωτές – διασκεδαστές, μουσική και χορό. Συμμετέχουν οι Σχολές Χορού της Τέτας Γογούση και της Νίκυ Κρίσλοου.