Η έφηβη της φωτογραφίας είναι πασίγνωση Ελληνίδα τραγουδίστρια!

0
437

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον όμορφο Βόλο, υπήρξε αθλήτρια των καταδύσεων και λάτρευε τις βόλτες στα αγαπημένα μέρη τής παραθαλάσσιας πόλης. Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, που είχε αφήσει για κάποια χρόνια την κοσμική ζωή και ζούσε στο Πήλιο.
Εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στο τραγούδι και στην Αθήνα, αλλά φυσικά δεν ξεχνά τις ρίζες της. Σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία από τα εφηβικά της χρόνια, που είχε κατσαρό μαλλί και φορούσε γυαλιά μυωπίας. Εμείς την βρίσκουμε το ίδιο όμορφη…
Και η φωτογραφία από την εφηβεία…

Εφηβεία..Βόλος..Μπούκλα δαχτυλίδι..Στραβωμάρα..και πάντα φόρμες !! Ποιος ξέρει τι έβλεπα με τόση προσήλωση!! 

Ποιά είναι η αποστολία Ζώη

Γεννήθηκε στο Βόλο στις 6 Ιανουαρίου 1980, και το 1994 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ενασχόλησής της με το άθλημα των καταδύσεων. Στη συνέχεια φοίτησε στη γυμναστική ακαδημία και ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς έκανε μαθήματα φωνητικής, ενώ τραγουδούσε και σε κέντρα της Θεσσαλονίκης. Αργότερα κατέβηκε στην Αθήνα, όπου τραγούδησε αρχικά στα «Αστέρια» Γλυφάδας. Παρόλο που σε αυτό το διάστημα είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Καρράς, Ευρυδίκη, ONE, Άγγελος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα κ.α., δεν είχε ακόμη κυκλοφορήσει κάποιο προσωπικό cd, κάτι που κατάφερε στα τέλη του 2003 με το cd «Πρώτο βήμα».

Το πρώτο της cd είχε δύο μεγάλες επιτυχίες το «Μη μ’ ακουμπάς» και το «Σχεδόν ποτέ» που ήταν το τραγούδι του ομώνυμου σίριαλ που προβαλλόταν τότε από τη ΝΕΤ, στο οποίο μάλιστα η Αποστολία Ζώη είχε αρκετές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια. Έτσι ήταν η σαιζόν 2003-2004 που την έκανε ευρέως γνωστή. Τον Ιανουάριο του 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Από ‘δω και πέρα» που έγινε επίσης επιτυχία.

Τον Δεκέμβριο του 2005 η Αποστολία Ζώη σε συνεργασία με τους 4PLAY κυκλοφορεί ένα cd-single με τρία τραγούδια με τίτλο «Το Καλύτερο Δώρο». Το Μάιο του 2006 κυκλοφορεί νέο cd με τίτλο «Θ’ αφήσει εποχή» και το πιο πρόσφατο cd της ήταν τον Ιούνιο του 2008 με τίτλο «Με το χέρι στην καρδιά» Άλλες επαγγελματικές ασχολίες της ήταν ο ρολος στη σειρα του MEGA, s1NgLEs 2 ως Μαιρη και ο ρόλος της στη σειρά Η Πολυκατοικία ως Στέλλα.

Δισκογραφία

Το πρωτο βημα(2003)

Απο ‘δω και περα (2005)

Θ’αφησει εποχη(2006)

Με το χερι στην καρδια (2008)

 

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Απάντηση