Η επίσημη παρουσίαση του Βάντσικ

0
1100
Από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου και τον πρόεδρο του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου η επίσημη παρουσίαση του Jozef Wandzik, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε τον καινούργιο προπονητή τερματοφυλάκων, για τον οποίο εγώ δεν θα πω τίποτα, γιατί μόνο το όνομα του Jozef είναι τεράστιων διαστάσεων και τα πολλά λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι περιττά. Έχει δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει και μία ιστορία και σαν προπονητής τερματοφυλάκων και σαν Έλληνα πολίτη, όπως τον θεωρούμε. Σας καλωσορίζω κι εύχομαι να έχουμε καλή επιτυχία!»
Το λόγο έπειτα έλαβε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαος Τσεκούρας ο οποίος καλωσόρισε στο Σύλλογο τον κ. Wandzik και ανακοίνωσε πως ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων εκτός από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου θα προπονεί και τους τερματοφύλακες των Ακαδημιών του Συλλόγου.
Από την πλευρά του ο Jozef Wandzik υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «Ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν πως μου άρεσαν τα όσα συζήτησα με τον πρόεδρο αλλά και με τον κ. Τσιμπανάκο, που τόσα χρόνια έχουμε φιλικές σχέσεις. Μιλούσαμε για τον Ολυμπιακό Βόλου από το καλοκαίρι, αλλά τότε εγώ ήμουν στα Τρίκαλα και δεν μπορούσα να έρθω. Τώρα που έφυγα από τα Τρίκαλα κατευθείαν ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος με πήρε τηλέφωνο, καθίσαμε και μου έδειξε το πρότζεκτ της ομάδας και νομίζω ότι για τα 80 χρόνια του Συλλόγου αξίζει η ομάδα να επιστρέψει αρχικά στην Football League και μελλοντικά στα πιο μεγάλα σαλόνια».
Ο κ. Wandiz ξεκινά από σήμερα τις προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Απάντηση