Οι κ.κ. Τσίπρας, Ξανθός και Πολάκης, να απολογούνται αντί να υπερηφανεύονται Ανακοίνωση της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας για την ογκολογική του Νοσοκομείου Βόλου

0
413

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ.  Βασίλης Οικονόμου, για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Βόλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας, ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης, αντί να δηλώνουν ικανοποίηση για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας, οφείλουν να απολογούνται.


Μόλις 24 ώρες μετά την κατάθεση ερώτησης του κόμματός μας στη Βουλή, από τους βουλευτές Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο και Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου, για τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Βόλου, δυστυχώς, η επιβεβαίωση ήρθε με τον πιο δραματικό τρόπο.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου με μια συγκλονιστική έκκλησή του δηλώνει στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Με συντριβή δηλώνω πως δεν γίνεται η υποδοχή άλλων περιστατικών καρκινοπαθών, γιατί τον Ιούλιο δεν θα υπάρχει ούτε ευρώ για αγορά ντεπόν». Προσθέτει, μάλιστα, ότι τη θλιβερή κατάσταση του Νοσοκομείου Βόλου προκαλούν η αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 100.000 ευρώ και η έλλειψη ιατρών και κλινικής. Οι χειρισμοί της σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας σπρώχνουν στην απόλυτη απόγνωση καρκινοπαθείς που έχουν ανάγκη θεραπείας.

Εξάλλου, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος με δημόσιες παρεμβάσεις του χθες, σε τοπικά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος, προκειμένου να σταματήσει η σωματική και ψυχική ταλαιπωρία των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Απάντηση