Η “καρδιά” της Καινοτομίας στις 13 Φεβρουαρίου “χτυπάει” στο Βόλο Το μεγαλύτερο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP στο Βόλο

0
760

Μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο και τη Βόρεια Ελλάδα, το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP συνεχίζει την πορεία του στην Θεσσαλία και στην πόλη του Βόλου.

Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) σε πόλεις ανά την Ελλάδα με αφορμή τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και startups που ανακοινώθηκαν στον πλαίσιο των δράσεων του Πακέτου Γιούνκερ.

Στο StartingUP του Βόλου, οι ομιλίες και οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της καινοτομίας, πως αυτή μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε επιχείρηση, των startups και το ρόλο της εκπαίδευσης στην παραγωγή τοπικής καινοτομίας.

Η εκδήλωση (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – 17:45) φιλοξενείται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και υποστηρίζεται ενεργά από το Επιμελητήριο, το Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας.

Πρόγραμμα StartingUP

Η Εφαρμογή της Καινοτομίας στην Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση της

Συμμετέχουν:

  • Αριστοτέλης Μπασδάνης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας
  • Σωκράτης Χρυσόμαλλος, Οικονομολόγος, εκπρόσωπος Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Γρηγόρης Βλαχάκης, Πρόεδρος ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας
  • Μιχάλης Κόκκινος, Communications Director FindUP

 

Τοπική Καινοτομία και Εκπαίδευση

Συμμετέχουν:

  • Γιώργος Σταμπουλής, Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος ΔΕΠ του ΤΟΕ του Πανεπιστημίου
  • Χρυσή Λασπίδου (PhD), Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Στο συντονισμό των συζητήσεων ο Ορέστης Ματσούκας, CEO της OramaGroup, ενώ η νέα μηχανή αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindUP, είναι χορηγός της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στο Startingup.eu/roadshow/Volos

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 – 17:45

Που: Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος)

Website: Startingup.eu

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: [email protected]

Απάντηση