«Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, κορυφαία επαρχιακή Κιθαριστική Ορχήστρα της Ελλάδας.»

1290

Η Κιθαριστική Ορχήστρας Βόλου-Μαγνησίας, δέχεται πλέον την μία πρόσκληση μετά την άλλη σε όλα τα σημαντικά Φεστιβάλ και Συναυλίες ανά την Ελλάδα. 

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον, μέχρι τον Απρίλιο του 2018, είναι 10 Μαρτίου στο Ναύπλιο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, 31 Μαρτίου στην Καστοριά στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, 12 Απριλίου στην Κομοτηνή στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης και η κορωνίδα των εμφανίσεων της, 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του μεγάλου Δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!!!

Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!! 

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι οι Πρόβες της Ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα, στο Κτίριο Στέκι του Παιδιού του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες:

Τετάρτη:10.00-13.00 
Σάββατο:12.00-14.00 
Κυριακή:11.00-13.00
και μπορούν φυσικά, να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα, όποιοι άλλοι Κιθαριστές από τον Νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921). 
Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.