Η κοπή πίτας της A&K Risk Management Consulting στο Domotel Xenia Βόλου (Φωτορεπορτάζ)

890

 

 

 

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη προσέλευση καλεσμένων, η παρουσίαση της Εταιρείας Διαχείρισης Κινδύνου  A&K Risk Management Consulting , www.ak-riskmanagment.gr στο Domotel Xenia Βόλου.

Στην είσοδο οι καλεσμένοι παραλάμβαναν πολυτελές βιβλίο της Εταιρείας στην Ελληνική & Αγγλική γλώσσα.

Η Εταιρεία Διαχείρισης Κινδύνου  A&K Risk Management Consulting  στην  οποία  Γενικός Διευθυντής είναι ο συμπολίτης μας κος Άγγελος Αγραφιώτης,  πραγματοποίησε την παρουσίαση της για πρώτη φορά στην πόλη μας,  την οποία συνδύασε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της .

Η εκδήλωση δεν ήταν ανοιχτή στο κοινό,  αλλά με προσκλήσεις.

Στους καλεσμένους της Εταιρείας προσφέρθηκε κρασί το οποίο συνοδευόταν από κρύο πιάτο  που είχαν ετοιμάσει οι σεφ του ξενοδοχείου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας  κος Άγγελος Αγραφιώτης, στη σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους της Εταιρείας παρουσίασε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  της.

Διαβάστε όλη την ομιλία του κου Άγγελου Αγραφιώτη:

Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση σας στην πρόσκλησή μου.

 Είναι τιμή για εμένα το ότι παρευρίσκεστε σε αυτή την εκδήλωση και μου δίνετε την ευκαιρία να παρουσιάσω για πρώτη φορά σε όλους εσάς, τους συντοπίτες μου, την Α&Κ Risk Management Consulting, την εταιρεία που εδώ και 8 χρόνια διευθύνω.

 Πριν ξεκινήσω όμως την παρουσίαση της εταιρείας,  θα μου επιτρέψετε να κλέψω λίγο χρόνο από την παρουσία σας εδώ,  για να σας παρουσιάσω τον εαυτό μου, επειδή με κάποιους από εσάς βρισκόμαστε πρώτη φορά.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από τη θητεία μου ως Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, μεγάλωσα και εγώ εκεί. Υπό τις συνθήκες αυτές, οι επιλογές για όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν στο ίδρυμα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Για εμένα η επιτυχία ήταν μονόδρομος…

Αρκετοί από εσάς επίσης γνωρίζετε ότι από τα 12 μου, εργάστηκα σε αρκετές και διαφορετικές δουλειές, αφού έπρεπε να επιβιώσω, δίχως καμία άλλη στήριξη.

 Η αλήθεια βέβαια είναι, πως στη δύσκολη πορεία μου για ανέλιξη,  συνάντησα και ανθρώπους που με βοήθησαν… όταν βρέθηκα στη θέση που είμαι σήμερα, προσπάθησα να τους ξεπληρώσω τη βοήθεια που έλαβα μικρός και πιστεύω πως ως ένα σημείο το κατάφερα. Βέβαια η ηθική υποχρέωση προς αυτούς τους ανθρώπους, δεν ξεπληρώνεται ποτέ.

 Στα 22 μου ίδρυσα την πρώτη μου επιχείρηση και παράλληλα συνέχιζα τις σπουδές μου, παρακολουθώντας εκπαιδεύσεις σε όλο τον κόσμο ακόμη και μέχρι σήμερα. Πρόσφατα δε, στα 49 μου,  έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο του  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  για το ξέπλυμα χρήματος μέσω τραπεζικών συναλλαγών & τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

 Μετά από 30 χρόνια που ασχολούμαι στο χώρο της ασφάλειας, με ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, αφιέρωσα τις δυνάμεις μου στην εταιρεία A&K, η οποία έχει φτάσει σε σημείο υψηλής αναγνωρισιμότητας εντός και εκτός Ελλάδας.

 Στην πορεία της καριέρας μου βραβεύτηκα τρεις φορές από την Ελληνική αστυνομία και το υπουργείο δημόσιας τάξης, για τη συμβολή μου στη δίωξη του κοινού εγκλήματος, τη συμβολή μου στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων για εκμετάλλευση της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τη συμβολή μου στην εξάρθρωση σπείρας οικονομικού εγκλήματος, σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου. Στην τρίτη αυτή περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ για πρώτη φορά κατέσχεσε το ποσό του 1,5 εκ ευρώ.

Θα μπορούσα να συνεχίσω να αναφέρομαι στον εαυτό μου,  αλλά θα έκανα κατάχρηση του χρόνου σας.

 Θα συνεχίσω με την παρουσίαση της εταιρείας που διευθύνω.

 Η Α&Κ Risk management Consulting είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης κινδύνου, με έδρα το Βόλο και γραφεία στην Αθήνα και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, είτε αυτόνομα είτε με συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες του εξωτερικού.

 Εκπροσωπεί στα Βαλκάνια το TAMC ένα ΑμερικανοΙσραηλινό ινστιτούτο πληροφοριών τρομοκρατίας, την SHIELD μια Αγγλική εταιρεία εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και την Global Rescue μια Αμερικάνικη εταιρεία αεροπορικών διακομιδών πολιτών, οπουδήποτε στον κόσμο.

 Το αντικείμενο της Α&Κ είναι αρκετά ευρύ.

Η Α&Κ με τα εξειδικευμένα στελέχη της, παρέχει στους πελάτες της (ιδιώτες αλλά και εταιρείες) συμβουλές, πληροφορίες και μελέτες ανάλυσης ρίσκου, ανάλογες του πεδίου ενδιαφέροντός τους.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται η Κινέζικη πρεσβεία και η πρεσβεία του Πακιστάν, η Nestle, η British American Tobacco, ηFolli Follie, Αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες handling, Ασφαλιστικές εταιρείες, Ξένα Funds, Φαρμακευτικές και ιατρικές εταιρείες, εταιρείες πετρελαιοειδών και κρατικές εταιρείες που αναζήτησαν και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

Δυνατό πεδίο της εταιρείας μας είναι η εκπόνηση εξειδικευμένων σεμιναρίων, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, η διαχείριση κρίσεων εταιρειών & ανθρώπων, η εκπαίδευση σωματοφυλάκων  και η εκπαίδευση ιδιωτών για την αντιμετώπιση απαγωγών. Η προμήθεια ατομικού οπλισμού και η εκπαίδευση στην ασφαλή χρήση του στους νόμιμους κατόχους, είναι ακόμη ένας τομέας των εκπαιδεύσεων που παρέχουμε, με πιστοποιημένους εκπαιδευτές στην Αμερική, αλλά και από τις Ελληνικές επίσημες αρχές.

Η προστασία μαρτύρων και η διαπραγμάτευση λύτρων σε περιπτώσεις απαγωγής ή πειρατείας,  και η επιτυχής συμμετοχή μας σε επιτροπές διαχείρισης κρίσεων διαφόρων εταιρειών, είναι ακόμη ένα πεδίο δραστηριοποίησής μας.

Η προμήθεια εξειδικευμένου διαβαθμισμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και όχι μόνο, σε κρατικές υπηρεσίες  αλλά και ιδιώτες υψηλού κινδύνου, είναι ο τεχνικός τομέας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε με αρκετή επιτυχία.

Ο επαγγελματισμός των στελεχών μας και η εχεμύθεια που παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι η σύσταση για κάθε επόμενο πελάτη μας που αναζητά τις υπηρεσίες μας συστημένος πλέον.

 Κλείνοντας την ομιλία μου θα ήθελα να σας τονίσω ότι η A&K έχει λύση για κάθε πρόβλημα το οποίο αφορά σε ανθρώπινες δραστηριότητες. Αυτό ακριβώς είναι που μας κάνει ξεχωριστούς.

 Πιστεύω τα όσα ακούσατε να ήταν ενδιαφέροντα και να μη σας έκαναν να βαρεθείτε.

 Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ.κ Ιγνατίου,  εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου πατέρας Απόστολος,  ευλόγησε την πίτα και τους παρισταμένους και μαζί με τον κο Αγραφιώτη έκοψαν την πίτα. Ο πατέρας Απόστολος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον κο Αγραφιώτη τον οποίο γνωρίζει από πολλά χρόνια όπως ανέφερε και γνωρίζει ότι βοηθά γενικότερα από τους συμπολίτες μας,  κάποιους που έχουν ανάγκη.

Στη βασιλόπιτα υπήρξαν 2 φλουριά τα οποία κέρδισαν δύο τυχεροί  συμπολίτες μας.

Το ένα είχε ως δώρο μία δωροεπιταγή 20€ προσφορά του χρυσοχοείου ΚΟΚΛΑ,

και το δεύτερο μία δωροεπιταγή 30€ προσφορά της Εταιρείας A&K Risk Management Consulting.

Στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τον Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κο Ιωάννη Τόλια, το δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή του ASTRA TV κο Δημήτρη Μαρέδη, τον πρόεδρο και γενικό γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΕΤ κ.κ Χαλαστάρα & Ζυγούρη, τον κο Άκη Σαμαρτζή ιδιοκτήτη του RADIO AKROAMA,τον κο Πέτρο Μπέλλο του σωματείου ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ, τον κο Άλκη Ρέντη ιδιοκτήτη του Localino Cafe, τον έμπορο κρυστάλλων κο Γιάννη Κότογλου,  τον κο Γρηγόρη Γρηγορίου ιδιοκτήτη των Mikel Cafe στο Βόλο, τον κο Βασίλη Καραπατάκη της ΠΑΛΜΟΣ Εκτυπώσεις, το προεδρείο των AHEPANS μέλος των οποίων είναι και ο κος Αγραφιώτης, τον χρυσοχόο κο Βασίλη Ηλιόπουλο, δικηγόρους και λογιστές της πόλης μας, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Λαινα & Καλυβιώτη, τη μεσίτρια ακινήτων κα Κατερίνα Μπαρμπουδάκη  και αρκετούς ακόμη επιχειρηματίες αλλά και απλούς πολίτες της πόλης μας.

Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά και με Video το FDB του Κωνσταντίνου Μπουρλή και η μουσική επένδυση καλύφθηκε από τον POWER FM και τον κο Βασίλη Γαλανό. Παρούσα ήταν και η Εθελοντική Ομάδα Βόλου με τον κο Πέτρο Γαβαλά για παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που απαιτούταν.