Η ΖeniΘ στηρίζει το Thessaloniki Masters 2018

580

H ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει ως επίσημος χορηγός το

Τουρνουά Beach Volley – Thessaloniki Masters 2018, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών.

Το Thessaloniki Μasters 2018, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 7 έως 10 Ιουνίου 2018, αποτελεί την πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού και συνδυάζει το υψηλό αγωνιστικό θέαμα με δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ αναγνωρίζεται ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά με τη χορηγία: «Η ZeniΘ επέλεξε να στηρίξει ως επίσημος χορηγός την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση προκειμένου να τιμήσει τις ρίζες της, την πόλη της Θεσσαλονίκης, που για περισσότερα από 18 χρόνια τη στηρίζει με την προτίμησή της. Το Thessaloniki Masters 2018 με θέα το Θερμαϊκό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης όχι μόνο του αθλητικού ιδεώδους αλλά και της μοναδικής ομορφιάς της πόλης της Θεσσαλονίκης».

Η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της ΑΕΝ ΑΓ. Τριάδος, ενώ υποστηρίζεται και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στo site της εταιρείας www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookLinkedinInstagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

Απάντηση