«Ιστορία έγραψε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.»

0
386

Ιστορία έγραψε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, με την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κιθαριστική συναυλία, που έγινε ποτέ, με τις 200 Κιθάρες, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 21 & 22 Απριλίου συμπράττοντας μαζί με τους «Κιθαριστές» (Κιθαριστική Ορχήστρα με 200 Κιθάρες), αλλά και την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαρία Φαραντούρη.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, είναι η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα από τον Νομό Μαγνησίας που αναγνωρίζει η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. 

Ιδρυτής της Ορχήστρας τον Δεκέμβριο του 2015, που πρωτοεμφανίσθηκε στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στον Βόλο, είναι ο διεθνούς φήμης Σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής, ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.

Την Ορχήστρα στις συναυλίες της, διευθύνει ο καταξιωμένος Βολιώτης Μαέστρος-Κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος.

Μετά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, έχει προσκληθεί για να συμμετάσχει σε τρεις σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, το Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης 3-5 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας 12-14 Ιουλίου και την Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 22-24 Ιουλίου 2018.

Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD «Volos – Magnesia Guitar Festival  2017» όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here