Κάλεσμα τοπικών παραγωγών προς ανάδειξη των προϊόντων τους στην εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».

882

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού με αφορμή τα γυρίσματα γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής σε χωριό της περιφέρειας Αλμυρού, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της για προβολή, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα παραγωγής, μεταποίησης και συσκευασίας τοπικών προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού, στο πλαίσιο ανάδειξης του τοπικού πλούτου και των αντίστοιχων προϊόντων της, ανέλαβε τη διοργάνωση αυτή σε συνεργασία με τη παραγωγή της εκπομπής “Κυριακή Στο Χωριό”, που προβάλλεται από το κανάλι της ERT3, πραγματοποιώντας τα γυρίσματα στο χωριό της  Βρύναινας, από τις 8-10 Iουνίου 2018.

Η Ένωση προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της να επικοινωνήσει μαζί της στα στοιχεία που αναγράφονται στο τέλος του καλέσματος της,  για να δηλώσει συμμετοχή, έχοντας ως μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη εμπορικής, βιοτεχνικής ή ακόμη και οικοτεχνικής φορολογικής ύπαρξης.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονισμού:

Αντιπρόεδρος Εμπορικού κα. Μίνα Τελκή

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 693 2755899

E-mail: artvel@otenet.gr

Fax: 2422029711

Ο πρόεδρος της Ένωσης

Κων/νος Δ. Πανταζώνας                                                                                Πρόεδρος Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχία