Κοπή πίτας των Εξωτερικών Φρουρών του Βόλου

952

Στο γνωστό τσιπουράδικο “ΑΚΡΩΤΗΡΙ” στη συνοικία των Αγ. Αναργύρων έκοψαν την πίτα τους οι Εξωτερικοί Φρουροί του Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου.

Ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου των Εξωτερικών Φρουρών Κωνσταντίνος Παληοκαρύτης και τα μέλη της διοίκησης του σωματείου ευχήθηκαν για ένα παραγωγικό 2018 με υγεία και ήσυχες υπηρεσίες για όλους.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο διευθυντής του ΕΚΚΝ Βόλου, Βασίλης Αποστολάκης, ο διοικητής της Φρουράς Υπαστυνόμος Β’ Τσιτράς Κωνσταντίνος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Γιάννης Αναγνώστου οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στους φρουρούς.
Τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, ο διευθυντής, ο διοικητής και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας “κόψανε” όλοι μαζί την πίτα σε μια συμβολική κίνηση που δείχνει την ενότητα που επικρατεί στο χώρο και τη διάθεση για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει η Εξωτερική Φρουρά του Βόλου.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε καθώς εν μέσω τσίπουρου και εκλεκτών μεζέδων που πρόσφερε το κατάστημα δεν ελλειψαν τα πειράγματα και τα γέλια μεταξύ των συνδαιτημόνων εξωτερικών φρουρών…
Στην τελευταία φωτογραφία από δεξιά ο πρόεδρος της Φρουράς του Βόλου Κωνσταντίνος Παληοκαρύτης, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των Φρουρών Γιάννης Αναγνώστου και ο αντιπρόεδρος του τοπικού σωματείου των Εξωτερικών Φρουρών Θεοχαρόπουλος Νικόλαος