ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΥ

0
1288

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του του Α.Σ πήγασος.

Η εκδήλωση ήταν μια γιορτή για όλους τους παρευρισκόμενους καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο ομιλίες  όσο και επιδείξεις από τους μαθητές και προπονητές των τμημάτων . Ο πρόεδρος του συλλόγου Αρβανίτης Γεώργιος δεν παραβρέθηκε λόγω ασθένειας και την τελετή έναρξης ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του συλλόγου Απάκης Ξενοφών ο οποίος  καλωσόρισε τον κόσμο και άνοιξε την εκδήλωση , ο γραμματέας του συλλόγου Πέτσης Νικόλαος βρίσκονταν επί της υποδοχής όλων των παρευρισκομένων. Ο Δήμος Βόλου παραβρέθηκε με εκπρόσωπο του τον κο Ζέρβα.,   η sihan Αιστρατή Γεωργία 5 Dan καθοδηγούσε το κοινό για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσουν  καθώς και ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Ελληνικού shidokan sihan Κατσούρας Λίο 7 Dan χαιρέτησε τον κόσμο και ανέφερε γιατί το καράτε είναι φορέας πολιτισμού και όχι απλά ένα άθλημα . Την εκδήλωση κάλυψε με συνεργείο της η Thessalia TV (Internet)

Επιδείξεις πραγματοποίησαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του Πήγασου  , μαζί τους και οι προπονητές των τμημάτων  , τον sensei Κατσούρα Δημήτριο 3 Dan ,  τον sensei  Σπανοδήμο Γεώργιο 3 Dan , τον sempai Μαργαρητόπουλο Κων/νο 2 Dan και sempai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία 1 Dan . Επιδείξεις πραγματοποίησαν και ο sensei  Τελκής Κων/νος 4 Dan μαζί με την sempai Μπαγλαντζή Ειρηλένα 2 Dan και τον sempai Μπάρδα Άκη 1 Dan από το shidokan Αλμυρού , καθώς επίσης και ο sensei  Σαββίδης Αριστοτέλης από το shidokan Κοζάνης .

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς που συνετέλεσαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης : το μεσιτικό γραφείο «ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ REAL ESTATE” , την ψησταριά «ΣΑΜΑΡΑΣ» στον Άγιο Γεώργιο , τον παραδοσιακό φούρνο «ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ», το moto-service «ΒΑΡΑΛΗΣ» , το «REEF CAFÉ» , το MEGAMOTORS «ΠΟΛΥΖΟΣ Ο.Ε» , το «GAG CAFE», τον κυναγωγό Πολύζο Νικόλαο , το κοσμηματοπωλείο «karamarlis giorgos»  και τα ψιλικά –Αθηναϊκός  τύπος «ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» .

 

Απάντηση