«Κορυφαία Κιθαριστική Ορχήστρα της Ελλάδας, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας.»

0
565

Η Κιθαριστική Ορχήστρας Βόλου-Μαγνησίας, δέχεται πλέον την μία πρόσκληση μετά την άλλη σε όλα τα σημαντικά Φεστιβάλ και Συναυλίες ανά την Ελλάδα. 

Οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον, είναι, 12 Απριλίου στην Κομοτηνή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης αμέσως μετά η κορωνίδα των εμφανίσεων της, 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του μεγάλου Δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!!! 

Ακολουθούν οι εμφανίσεις της 17 Ιουνίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, στο Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου-Μαγνησίας και 3 Ιουλίου στο κορυφαίο κιθαριστικό φεστιβάλ της Μεσογείου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από την αρχή του 2018 η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας έχει ήδη εμφανιστεί σε τρία σπουδαία Φεστιβάλ, στο Θέατρο Καμπανέλλης, στον Πειραιά τον Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, και στην Καστοριά στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας,συμπράττοντας με τις Κιθαριστικές Ορχήστρες Νίκαιας, Πελοποννήσου και Καστοριάς-Μακεδονίας αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!! 

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι οι Πρόβες της Ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα, στο Κτίριο Στέκι του Παιδιού του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες:

Τετάρτη:18.00-20.00 
Σάββατο:12.00-14.00 
Κυριακή:11.00-13.00
και μπορούν φυσικά, να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα, όποιοι άλλοι Κιθαριστές από τον Νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921). 
Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης, ενώ Ιδρυτής της Ορχήστρας, είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Στέλιος Γκόλγκαρης.

Απάντηση