Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαϊου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ, η Συνέντευξη Τύπου του 2ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής «Royal Crown»

0
577

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 17 Μαϊου 2018,

Αγαπητοί/ές,

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαϊου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ, η Συνέντευξη Τύπου του 2ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής «Royal Crown».

Εκπρόσωποι των Φορέων Υποστήριξης του Αθλητικού θεσμού, Αθλήτριες που συμμετείχαν και πέρσι στην 1η εκδήλωση και θα ανανεώσουν τη συμμετοχή τους και στη φετινή αλλά και η Εκπρόσωπος του Τιμώμενου Υποστηριζόμενου Κοινωνικού Φορέα των “Γιατρών του Κόσμου”, έδωσαν το παρών τιμώντας με την παρουσία τους και ομιλίες τους την εκδήλωση.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκπροσώπησε ο κος. Βασίλειος Ανατολίτης, Αρμόδιος σε Θέματα Αθλητισμού.

Τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσώπησε ο κος. Σωκράτης Δωρής, τέως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Παρών ήταν κι ο κος. Σάκης Βασιλειάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Τιμώμενη της ημέρας ήταν η ψυχή και το πνεύμα της Αθλητικής Διοργάνωσης, κα. Έλενα Καϊτετζίδου, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΩΝ Πανοράματος και Πρόεδρος του Royal Crown International Tournament.

Παρούσες ήταν κι οι κ.κ.

Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Γιαννακίδου Κούλα, τέως Γ.Γ. Αθλητισμού και Παλαίμαχη Πρωταθλήτρια Στίβου.

Οι αθλήτριες, Κατερίνα Δερβίση, Μαρία Δερβίση και Ιωάννα Μαγοπούλου.

Τέλος τον λόγο πήρε η εκπρόσωπος του Υποστηριζόμενου Κοινωνικού Φορέα της φετινής διοργάνωσης, που αναβαθμίζει αισθητά την σημαντικότητα της εκδήλωσης και προσδίδει υψηλό ανθρωπιστικό ιδεώδες παράλληλα με το Εύ Αγωνίζεσθαι, κα. Σοφία Γκαρανέ, Διευθύντρια Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης του Οργανισμού “Γιατροί του Κόσμου”.

Το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής “Royal Crown” τελεί υπό την Αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Αρίων Πανοράματος σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την UNESCO.

Το 2nd International Tournament of Rhythmic Gymnastics «Royal Crown» θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA (Πυλαία).

Οι συμμετοχές με περισσότερες από 16 χώρες και οι περισσότερες από 450 αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για ένα εξαιρετικά πετυχημένο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός!

Με γνώμονα την πολύ μεγάλη και ισχυρή παρουσία τόσο Αθλητών όσο και Αρωγών στο 1ο International Tournament of Rhythmic Gymnastics «Royal Crown» του 2017, φέτος η Διοργάνωση μεγαλώνει περισσότερο και αγκαλιάζεται από πλήθος εθνικών αποστολών και Χορηγών που αναπτύσσουν Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Η μεγάλη μας εθνική προσπάθεια, έχει σκοπό να διαδώσει τα αθλητικά ιδεώδη μέσα από την άσκηση και την ορθή διαπαιδαγώγηση όλων των παιδιών.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, και το Υπουργείο Τουρισμού παραμένουν σθεναροί υποστηρικτές του θεσμού πού απώτερο σκοπό έχει να αναδείξει την Θεσσαλονίκη σε ένα Διεθνή πόλο μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, το Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής επιστρέφει για 3 ημέρες με χορό, μουσική, εκπληκτικές γυμναστικές επιδείξεις, χρώμα και ρυθμό από 16 χώρες, από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαΐου, στο PAOK ARENA (Παλατάκι ΠΑΟΚ) στην Πυλαία.

Φέτος ο θεσμός αποκτά και έναν σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, στις εγκαταστάσεις της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα που θα διατεθούν στο Εξωτερικό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, μια δράση που διενεργείται σε συνέργεια με το Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης eCharity.gr.

MΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 / Ερωτικός 9,48 / Κοσμοράδιο 95,1 /  Plus Radio 102,6 / Portal e-Charity.gr

Η είσοδος για το κοινό 18-20 Μαΐου είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για δημοσίευση.

Με εκτίμηση,

Έλενα Καϊτετζίδου,

Πρόεδρος ΑΡΙΩΝ Πανοράματος – Πρόεδρος ROYAL CROWN

Έλενα Αναστασίου,

Πρόεδρος W/S Event Plan

Αλέξανδρος Τανασκίδης,

Δημοσιογράφος,

Πρεσβευτής Βέλτιστων Πρακτικών ΟΗΕ MUN PLANET MEDIA

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της W/S Event Plan

Απάντηση