Μεγάλη επιτυχία οιεκδηλώσεις του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου << Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη>>.

0
225

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου την Παρασκευή 21 Φεβρουάριου 2020 μετά την αναβολή μιας ημέρας λόγω κακοκαιρίας.
Πλήθος κόσμου πλημύρισε το ΚΕΓΕ Αργαλαστής μέσα στη θερμαινόμενη αίθουσα αλλά και έξω που είχε μεγάλη ψησταριά και έψηναν σουβλάκια, παϊδάκια,λάπα,μπιφτέκια,λουκάνικα και κοτόπουλα που είχαν την τιμητική τους.
Ο ήχος της παραδοσιακής ορχήστρας και η φωνή της Στέλας Κονιτοπούλου άγγιξε τις καρδιές τον παρευρισκόμενων.Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου έκλεψε την παράσταση με τους ωραίους και εντυπωσιακούς χορούς.Στο τέλος τις εκδήλωσης κεράστηκαν γλυκά προσφορά του νέου ζαχαροπλαστείου Αργαλαστής SweetLife.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Αναστάσιος Σωτήρχος με πλακέτα του Ινστιτούτου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Σύμβουλος στη Διεύθυνση περιβάλλοντος εθελοντισμού και πυροπροστασίας που ίδρυσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.
Το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, όλους τους υποστηρικτές, το Δήμο Νοτίου Πηλίου για την παραχώρηση του χώρου του ΚΕΓΕ Αργαλαστής και ιδιαίτερα τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Διανέλο για την αμέριστη συμπαράσταση στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, την CocaCola 3E, την βιομηχανία ελαίων ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΕ, τους χορηγούς Αλπίδη Ζήση γενικό εμπόριο, Παπακυρίτση Νικόλαο ταβέρνα το Σταυροδρόμι, την Μαρία Φώτη Μυγδαλιά εστιατόριο το Κοινοτικό Αργαλαστή, την Γεωργαντζή-ΣταμουλάκηΚρυσταλλία ταβέρνα Πιθάρι Αργαλαστής, Δροσίτη Ιωάννη παραδοσιακό φούρνο Λαύκος, Καρακοσταντή Δημήτριο πρατήριο άρτου Αργαλαστής, Πολιδόπουλο Ιωάννη παραδοσιακός ξυλόφουρνο ο Σμυρνιός Βόλος, Καραΐσκο Δημήτριο εμπόριο αυγών και πουλερικών Βόλος, Μπέζο Δημήτριο και Ματζάνα κρεοπωλείου Αργαλαστής, Βυζιώτη Απόστολο καφετέρια Φοίνικας Αργαλαστής, Ερμιόνη Σατραζέμη συμβολαιογράφο Αργαλαστής, ταβέρνα Παράδεισος Νεοχωρίου, Σαλαμούρα Δημήτριο ψαρά Μηλίνα, ΤσίτραΓεώργιοταβέρναΑργαλαστή, Μπαϊρακταρίδη Βασίληδασικάπροϊόντα, ΓαλάνηΓεώργιοδασικάπροϊόντα, το ΣύλλογοΜακεδόνωνΒόλουγια τους ωραίουςχορούς που απολαύσαμε, τους οινοποιούςΑργαλαστής ΜυλωνάΔημήτριο,οικογένειααείμνηστου ΔημητρίουΠατιστή,ΡακήΝικόλαο,την εταιρεία ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕπαραγωγής τσίπουρουΛάρισα, ζαχαροπλαστείογλυκόΣτύλλαςΒόλου, το νέοζαχαροπλαστείο στην Αργαλαστή SweetLife που τουςευχόμαστεκαλέςδουλείες, τους νέουςιδιοκτήτες του ξενοδοχείουΑρχοντικάΜουτζουρίδη που τους ευχόμαστε επίσηςκαλέςδουλείες,ανθοπωλείοΔημόπουλουΒόλος,Ανθοκομική Αγριάς Βάιος Κωστούλας, την εταιρείαΠάνοςχρώμα του ΠαύλουΠάνουΒόλος, το ξενοδοχείοParkHotelΒόλος, την κυριάΕλένηΓιώτη και τους ψήστεςΣοφίαΑγριδοπούλου – Νικολάου και ΕυστάθιοΠαπασακελαρίου, τους χορηγούς επικοινωνίας Astra TV και Thessalia TV, της εφημερίδες Ταχυδρόμος, Θεσσαλία, Θεσσαλική Press, Μαγνησία, Agrenda, Ελεύθερο τύπο και τα κοινωνικά BlogsPloumistos, AlmyrosInfo, TheNewspaper, MyCityNet, MyVolos, OnVolos, ThessaliaNews, VolosPress, e-Volos, Voliotaki και SkiathosLifeκαι τέλοςευχαριστούμεόλουςεσάς που τιμήσατε με τι παρουσία σας τιςεκδηλώσειςμας. ΟΠροέδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου.

Απάντηση