«Μεγάλη τιμή για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, η συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας.»

692

Άλλη μία τιμητική πρόσκληση για την για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, που θα συμπράξει με την Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, στην Καστοριά.

Μετά την εντυπωσιακή της παρουσία σε κορυφαία Φεστιβάλ Κιθάρας όπως τα Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, Αττικής & Πελοποννήσου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου που ίδρυσε ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών και διηύθυνε στις πρώτες της συναυλίες, ο μεγάλος δάσκαλος της κιθάρας, Βαγγέλης Μπουντούνης, συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλα τα μεγάλα κιθαριστικά Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μετά την Καστοριά, οι επόμενες εμφανίσεις της στο άμεσο μέλλον, είναι12 Απριλίου στην Κομοτηνή στο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης μετά ακολουθεί η κορωνίδα των εμφανίσεων της, 21 Απριλίου με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του μεγάλου Δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!!!

Να γνωστοποιήσουμε, ότι οι Πρόβες της Ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα, στο Κτίριο Στέκι του Παιδιού του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες:

Τετάρτη:18.00-21.00 
Σάββατο:12.00-14.00 
Κυριακή:11.00-13.00
και μπορούν φυσικά, να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα, όποιοι άλλοι Κιθαριστές από τον Νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921). 
Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.

Να θυμίσουμε τέλος ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival 2017” όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!!