Νέα αεροδιακομιδή ασθενούς με κορονοϊό από την Αλόννησο – Αρνητική η εταιρεία για complimentary ticket για διασώστη

63

Χθες μέσα σε λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε νέα αεροδιακομιδή ασθενούς με Covid19 από την Αλλόνησο .
Ελικόπτερο της Π.Α. παντός καιρού από νησί του Αιγαίου έσπευσε προς άμεση βοήθεια με την συνδρομή του ΕΚΑΒ και την χρήση του ειδικού κλωβού μεταφοράς ( κάψουλα ) του Τομέα ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ για την ασφαλή μεταφορά του ασθενούς στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο όπως αναφέρει ο διασώστης του ΕΚΑΒ Θανάσης Ευγενικός
“Δυστυχώς όμως ξανά ενώ οι ακτοπλοϊκές εταιρείες της γραμμής Βόλου – Σποράδων επιδοτούνται καθημερινά με 15000 € / δρομολόγιο για κοινωνικούς λόγους απο το ΥΕΝ με υπογραφή Γιάννης Πλακιωτάκης – Giannis Plakiotakis για την πραγματοποίηση των δρομολογίων τους η απάντηση στην παράκληση μου για ένα complimentary ticket ήταν ξανά αρνητική … ( αυτήν την φορά ήταν Κυριακή και τα κεντρικά γραφεία του Πειραιά ήταν κλειστά ) η απάντηση που έλαβα από τα πλέον επίσημα χείλη , όχι από το προσωπικό του πλοίου το οποίο πάντοτε είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί άλλα από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στο Βόλο .
Χρειάστηκε να απευθυνθώ στο Λιμεναρχείο Βόλου και τον Αξιωματικό Λ.Σ που βρισκόταν επί του ελέγχου των επιβαινόντων ώστε με εντολή του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ να μου επιτραπεί η επιβίβαση για την επιστροφή μου στην Σκιάθο τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση και την αμεσότητα που επέδειξε .
Από την πλευρά του ΕΚΑΒ υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις άλλα το θεωρώ παράλογο και κοροϊδία να αιτηθώ κάλυψη των εξόδων από την στιγμή που το κράτος επιδοτεί την συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή με 15.000 € καθημερινά ακριβώς για αυτό τον λόγο .
Η κοινωνική αλληλεγγύη προς τους νησιώτες κύριοι εφοπλιστές με την αποκλειστική στήριξη των τραπεζών που κρατούν στην ζωή τις εταιρείες σας δεν εξαντλείται στην χορήγηση κάποιων εκπτώσεων και προσφορών το καλοκαίρι άλλα εκφράζεται έμπρακτα σε τέτοιες περιπτώσεις “.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή του

Απάντηση