ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

510

Αγαπητοί φίλοι-ες

H Urbanact παραδίδει σήμερα στη πόλη του Βόλου μια νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων  στα πλαίσια του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών “CityCall“.  Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε σε επιφάνεια του κτιρίου του Δημοτικού Ξενώνα στη Νέα Ιωνία και αποτελεί την αρχή των προσπαθειών μας για μια συνολική αναβάθμιση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Ξενώνα.

 

Η εν λόγω τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Αθηναίο καλλιτέχνη Kez, τον οποίο έχουμε φιλοξενήσει και παλαιότερα στις τοιχογραφίες στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Η θεματική της τοιχογραφίας είναι μια απόπειρα ανάγνωσης στοιχείων της ιστορίας και κυριότερα της λαϊκής παράδοσης της πόλης, και προσκαλεί τον πολίτη να “ταξιδέψει” μέσα σε αυτά.

 

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και υποστηρίχτηκε από τις εταιρείες:

Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος Εστιατόριο, Noodles, Χωριάτικο, Lemon bar, Φιλομήλα, Χαλέβα, Τζίκας Πέτρος/Σκαλωσιές,Aerial.grISupportStreetart και Lifo.

 

UrbanAct

Για μια πιο όμορφη πόλη με όμορφους και δημιουργικούς πολίτες.

www.urbanact.gr

fb/urbanact.gr