Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος 2-1

0
951
Με το νικητήριο γκολ από κεφαλιά του Παπαδήμα στο 52ο λεπτό του αγώνα η Νίκη κέρδισε με 2-1 το Ρήγα Φεραίο μέσα στο «Παντελής Μαγουλάς», σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και στο οποίο οι Βελεστινιώτες προηγήθηκαν στο 37′.
Ο Ναουμίδης δεν απομάκρυνε σωστά, ο Κιπτίου κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Γκίκα, αυτός με προσποίηση άφησε για τον Τζοβάρα, ο οποίος σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να σκάει μέσα από την γραμμή της εστίας των Νικιωτών.
Στο 41′ ο Παπαδήμας έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Βασίλιεβιτς έστρωσε για τον Νικλητσιώτη, ο οποίος είχε όλη την άνεση να κοντρολάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παπαγιάννη, φέρνοντας το ματς στα ίσια με το 1-1.
Στο 77’ σε σέντρα του Χατζηαθανασίου από δεξιά, ο Γκίκας έπιασε την κεφαλιά, υποχρεώνοντας τον Τζήμα στην απόκρουση του αγώνα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και διώχνοντας σωτήρια.
Κίτρινες: -Αλεξίου (23’), Τζοβάρας (45’), Κιπτίου (56’).
Συνθέσεις
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Βέργος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (81’ Αλεξανδρής), Σκοπελίτης (46’ Κόλα), Βασίλιεβιτς (72’ Πετράκος), Κορέτα.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (72’ Λάμπρου), Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου (72’ Καναβός), Κιπτίου, Γεωργατζής (85’ Τσελεπής), Γκίκας, Τζοβάρας, Σέττος.
Ν.Σ.

Απάντηση