Ο «Φώτης» στο Γηροκομείο Βόλου

0
424

Δελτίου Τύπου από το Γηροκομείο βόλου αναφέρει: 

«Με χαρά δεχτήκαμε στην αγκαλιά του Γηροκομείου, την Παρασκευή 21/04/2017, τον κ Φώτη Λαδόπουλο, τον δικό μας Φώτη.  Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στη Δομή μας ενώ αλλεπάλληλες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν από τον ίδιο τον Πρόεδρο μας με σκοπό να διευκολυνθεί η καθημερινότητα του είτε ερχόμενος κοντά μας είτε παρέχοντας του όποια απαραίτητη πρώτη βοήθεια χρειαζόταν. Το Προσωπικό και οι Ηλικιωμένοι από τα πρώτα λεπτά της εισαγωγής του, έδειξαν ευαισθησία στο πρόσωπο του Φώτη, ο οποίος παρόλη την αδυναμία του, ακόμη και αυτές τις δύσκολες για τον ίδιο ώρες, δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να δείχνει την ευγνωμοσύνη του. Το Σάββατο 22/04/2017 χρειάστηκε έπειτα από εξέταση του Ιατρού του Ιδρύματος, ο οποίος διέγνωσε αιματουρία, να επανεισαχθεί για λίγες ώρες στο Νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκαν άμεσα πρώτες βοήθειες και έτσι ο Φώτης μπόρεσε να επιστρέψει κοντά μας αυθημερόν.  Άλλωστε η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και η παραμονή του σε Δομή δευτεροβάθμιας περίθαλψης κρίνεται απαραίτητη και από τους ιθύνοντες ιατρούς του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό την πλήρη αποθεραπεία του, ομόφωνα αποφάσισε όπως δεχθεί την παραμονή του Φώτη στην Μονάδα Χρονίων Παθήσεων για όσο χρειαστεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αφού πρωτεύων σκοπός του Ιδρύματος μας είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Συγκίνηση προκαλεί και το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, όπου καταφθάνουν στο Ίδρυμα καθημερινά για να ρωτήσουν για την υγεία του, να του κρατήσουν συντροφιά και να συνεισφέρουν, καθένας με τις δυνάμεις του, στο Φώτη, τον δικό μας άνθρωπο.

Τέλος, ας μας επιτραπεί η σημείωση ότι ο Φώτης αποτελεί το 11ο άπορο κοινωνικό περιστατικό που απορροφήθηκε από την Δομή μας το τελευταίο εξάμηνο και δεν αποτελεί αυτή η Δράση μας εφαλτήριο καμίας προβολής του Ιδρύματος πέραν του Ιδρυτικού Σκοπού μας ο οποίος ήταν, είναι και θα παραμείνει η διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για κάθε συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Μετά τιμής

Για το Ίδρυμα «Γηροκομείον Βόλου»

Ο                             Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here