Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, συνδιοργανώνουν ημερίδα, στο πλαίσιο της προβολής εκπομπής της ΕΡΤ3 «Ο Τόπος και το τραγούδι του» με τίτλο «…μια κόρη Τρικεριώτισσα…».

557

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.30 το πρωί στο ΙΕΚ Δήμητρα.

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στην πλούσια ιστορία και παράδοση του Τρικερίου και των κατοίκων του πλαισιώνεται με πλούσιο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό πρόγραμμα. Η εκδήλωση έχει σκοπό την διατήρηση της πολύτιμης παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου.

Όπως τόνισε σε σχετικές δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε μια σημαντική ημερίδα αφιερωμένη στην ιστορία και την παράδοση του Τρικερίου και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν, να μάθουν την ιστορία του Τρικερίου, αλλά και να διασκεδάσουν με το μουσικοχορευτικό παραδοσιακό πρόγραμμα, με το οποίο πλαισιώνεται η όλη εκδήλωση. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, κάθε χρόνο στηρίζουμε έμπρακτα τοπικούς συλλόγους και φορείς που διοργανώνουν ποικίλες πολιτιστικές, αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που καταβάλουν να διατηρήσουν τα έθιμα, τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας».