Ο σκηνοθέτης της ταινίας για τον Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει: Έκλαψα όταν διάβασα το σενάριο

35

Προχωρά η παραγωγή της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον σκηνοθέτη Ακίμ Ομοτόσο να κάνει λόγο για μια βαθιά συναισθηματική ιστορία.

Μιλώντας στο «Hoopshype», ο Ομοτόσο σημειώνει ότι πρόκειται για μια ιστορία που σε εμπνέει και προσθέτει ότι όταν διάβασε το σενάριο έκλαψε .

«Η ιστορία του σε εμπνέει, είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές μπορούν να προσβλέπουν σε μια πολύ εμπνευσμένη ιστορία. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παρασκήνια. Είναι μια πραγματικά συναισθηματική ιστορία. Ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Όταν διάβασα το σενάριο, έκλαψα. Είναι μια πρόκληση για μένα, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι προτεραιότητα η αφήγηση της ιστορίας, αλλά είναι επίσης προτεραιότητα για όλους μας να είναι επιτυχημένος και στο γήπεδο».

Αναφορικά με τους Μπακς, ο σκηνοθέτης της ταινίας σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Μπακς και το υποστηρίζουμε απόλυτα. Νομίζω, ότι όπως όλα, κι αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαθέσιμοι, όσο μπορούμε, όταν μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Είναι συναρπαστικό!».

ΠΗΓΗ

Απάντηση