Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας , Νικόλαος Ντίτορας, στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Μάχης του Μαρτίνου.

598

Στη Δημοτική κοινότητα Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών, μετέβη την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λοκρών Νικολάου Λιολιού, για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της «Μάχης του Μαρτίνου στις 29 Ιανουαρίου 1829», οπού και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Βάσσου Μαυροβουνιώτη.

Στην τελετή που ακολούθησε, ο Συντονιστής ήρθε σε επαφή με τους βουλευτές Φθιώτιδας, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Γιάννη Σαρακιώτη και της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με δύο εκ των  Αντιδημάρχων του Δήμου  Λοκρών, κ. Ιωάννη Κούρο και κ. Δημήτριο Τσοχαντάρη, τον θεματικό  Ατιπεριφερειάρχη, υπεύθυνο πολιτικής προστασίας   που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  καθώς και με τις λοιπές  αρχές του τόπου, αντάλλαξε ευχές και συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.