Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού F.re.e 2017 του Μονάχου

847

Με σκοπό την προώθηση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του Μονάχου με το αεροδρόμιο (VOL)  Κεντρικής Ελλάδας, συμμετείχε ο τουριστικός προορισμός VOLOS PELION στην έκθεση τουρισμού F.re.e 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από το 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2017.

 Η πτήση, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμά της αεροπορικής εταιρίας Condor  για το 2017, θα συνδέει απευθείας το Μόναχο με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κάθε Σάββατο από τις 29 Απριλίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου. Η πτήση απευθύνεται σε κοινό ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία κρατήσεων στον διαδικτυακό τόπο της εταιρίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα κρατήσεων, η πτήση θα αναχωρεί κάθε Σάββατο στις 11:05 από το Μόναχο προς τον Βόλο και στις 15:15 από τον Βόλο προς το Μόναχο.

Στοχεύοντας στην προώθηση του προορισμού και της παραπάνω πτήσης στο κοινό του Μονάχου, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, πάντα με την παρουσία του ιδιωτικού τομέα που σε αυτή την έκθεση εκπροσωπήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, συμμετείχαν με αυτόνομο περίπτερο από το οποίο διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό και ενημερώθηκε το κοινό της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, κατά τις 5 ημέρες της έκθεσης, 135.000 επισκέπτες της περιοχής της Βαυαρίας ενημερώθηκαν από τους εκθέτες ώστε να οργανώσουν τις επόμενες διακοπές τους. Πάνω από 1.300 επιχειρήσεις από 65 διαφορετικές χώρες παρουσίασαν τις υπηρεσίες τους και τις προσφορές τους. Η έκθεση, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα  εκθεσιακά γεγονότα της περιοχής, αναπτύχθηκε σε 12 Hall, πλαισιώθηκε από παράλληλες εκθέσεις και δράσεις και αποτελούνταν από 6 τομείς όπως αναψυχή και αυτοκίνητο, ποδηλασία, αθλήματα του νερού, δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, υγεία κι ευεξία και φυσικά Ταξίδι και Διακοπές.

 

Απάντηση