Παρουσία της υποψηφίας Δημάρχου Βόλου κ. Νάνσυς Καπούλα και του Υπευθύνου Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Πέτρου Μπατζιάκα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου συνεδρίαση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης της  Ν.Δ στο Βόλο (ΔΗΜΤΟ).

442

Στη συνεδρίαση, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βόλου κ. Δημήτρης Βαΐτσης, έθεσε προς συζήτηση  θέματα που είχαν  ως κύριο στόχο  τηνκαλύτερηπροετοιμασία της εκδήλωση με ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκηπου θα επισκεφθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου το Βόλο, προκειμένουναανακοινώσεικαιεπισήμωςτηνστήριξητουκόμματοςστοπρόσωποτηςΝάνσυςΚαπούλαγιατοΔήμοΒόλουενόψειτωνεπικείμενωναυτοδιοικητικώνεκλογών.

Επίσης,συζήτηση πραγματοποιήθηκε και για την εκδήλωσητην Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, με επίσημη προσκεκλημένη την Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα “Γκάζι” στις 13.30.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της ετοιμότητας των στελεχών του κόμματοςγια τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τον λόγο εκτός των προαναφερόμενων στελεχών του κόμματος έλαβε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου κ. Χριστόφορος Ιγγλέσης.

Υπενθυμίζεται πως τονΒόλοθαεπισκεφθείτοΣάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, ογραμματέαςτηςΝέαςΔημοκρατίαςΛευτέρηςΑυγενάκης.

Οκ. ΑυγενάκηςθαείναιοκεντρικόςομιλητήςστηνεκδήλωσηπουδιοργανώνειηΝΟΔΕΜαγνησίαςστο ΤΕΕ μεθέμα : «Ηπορείαπροςτιςαυτοδιοικητικέςεκλογές».

Στηνεκδήλωσηθασυμμετέχουν, επίσηςοπεριφερειάρχηςΘεσσαλίαςκ. ΚώσταςΑγοραστός, οαναπλ. τομεάρχηςΜεταφορώνκαιΥποδομώντηςΝΔ, ΒουλευτήςΜαγνησίαςκ. ΧρήστοςΜπουκώρος, ταμέλητηςΕπιτροπήςγιατηνΠροετοιμασίατωνΕκλογώνγιατηνΤοπικήΑυτοδιοίκησηκ. ΚώσταςΤζανακούληςτ. δήμαρχοςΛαρισαίων, καικ. Μιχ. Ι. ΣταυριανουδάκηςΔήμαρχοςΔήμουΔάφνης–Υμηττού, μέλοςτηςΠολιτικήςΕπιτροπήςΝΔ.

ΤηνεκδήλωσηθατηνσυντονίσειοπρόεδροςτηςΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίαςκ. ΔημοσθένηςΒ. Νταόπουλος.