Προσφορά ειδών από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας στις Άσπρες Πεταλούδες

42

Τρόφιμα και είδη πρόσφεραν μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, στηρίζοντας το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

Φέτος οι γιορτές είναι σίγουρα διαφορετικές. Όμως μπορέσαμε να στηρίξουμε το Ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες, φίλους και Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας που ανταποκριθήκανε στο κάλεσμά μας σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Η Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας θα συνεχίσει και το 2021, να ενισχύει φορείς και να στηρίζει το έργο τους.

Η ευαισθητοποίησή μας όπως εκφράζεται μέσω της δωρεάς, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια για στήριξη των συμπολιτών µας, στην μεγάλη αυτή συγκυρία που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε.

Στην παρούσα φάση οι ανάγκες του Ιδρύματος αφορούν σε: Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μανέστρα, τραχανάς κτλ), Μέλι, Ταχίνι, Δημητριακά, Τσάι, Γάλα μακράς διαρκείας, Τυριά, Κρέατα (νωπά και κατεψυγμένα), Απορρυπαντικά, Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ).

Η συγκέντρωση των δωρεών πραγματοποιήθηκε στις 30/12/2020 και ώρα 12:00 στην είσοδο των γραφείων μας και παραδόθηκε από Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας την ίδια μέρα στο Ίδρυμα, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Για ακόμη μια φορά, μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος της κοινωνίας µας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

 

Απάντηση