“4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Παρασκευή & Σάββατο στον Αγ. Ι. Ρέντη.”

583

Με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Ηλίας Διαμαντάκη θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Παρασκευή 25 & Σαββάτο 26 Ιανουαρίου 2019.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), ο Ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Αντώνης Μυτακίδης, ο νεαρός σολίστ Γιώργος Γκόλγκαρης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, που θα συμπράξουν με το περίφημο Nikea Guitar Ensemble. Ακόμη οι πολυβραβευμένες σολίστ κιθάρας Κατερίνα Καρυώτη & Κυριακή Μάινα, καθώς και η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την διδασκαλία του Καθηγητή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή του Φλαμενκίστα Σπύρου Καρβέλα με την Δανάη Τατάλια και τον Αλέξανδρο Καραβέλη στο τραγούδι.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ