«4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Παρασκευή & Σάββατο στον Αγ. Ι. Ρέντη.»

0
161

Με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Ηλίας Διαμαντάκη θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Παρασκευή 25 & Σαββάτο 26 Ιανουαρίου 2019.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη το κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), ο Ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Αντώνης Μυτακίδης, ο νεαρός σολίστ Γιώργος Γκόλγκαρης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, που θα συμπράξουν με το περίφημο Nikea Guitar Ensemble. Ακόμη οι πολυβραβευμένες σολίστ κιθάρας Κατερίνα Καρυώτη & Κυριακή Μάινα, καθώς και η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την διδασκαλία του Καθηγητή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή του Φλαμενκίστα Σπύρου Καρβέλα με την Δανάη Τατάλια και τον Αλέξανδρο Καραβέλη στο τραγούδι.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here