“Σαββάτο & Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας.”

731
Στην μεγαλύτερη κιθαριστική συναυλία, που έγινε ποτέ παγκοσμίως, με τις 200 Κιθάρες, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα εμφανιστεί στις 21 & 22 Απριλίου η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, συμπράττοντας μαζί με τους “Κιθαριστές”(Κιθαριστική Ορχήστρα με 200 Κιθάρες). 

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, είναι μία από τις δύο Κιθαριστικές Ορχήστρες της επαρχίας, μαζί με αυτήν της Κρήτης, που συμμετέχει σε αυτήν την κορυφαία συναυλία. Είναι επίσης η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα από τον Νομό Μαγνησίας που αναγνωρίζει η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.
Ιδρυτής της Ορχήστρας τον Δεκέμβριο του 2015, που πρωτοεμφανίσθηκε στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικήςστον Βόλο, είναι ο διεθνούς φήμης Σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής, ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης. Την Ορχήστρα στις συναυλίες της, διευθύνει ο καταξιωμένος Βολιώτης Μαέστρος-Κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος.
Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, πέρασε στην ιστορία με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival  2017” όπου συμμετείχε,  σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς!!!