Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 16χρονης στην Ανάβρα

68

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Πυροσβεστικής κι Αστυνομίας στην περιοχή της Ανάβρας, για τον εντοπισμό 16χρονης κοπέλας που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 16χρονη κοπέλα είχε μεταβεί με τον πατέρα της που είναι κτηνοτρόφο στην Ανάβρα στη θέση Λυκόραχη για κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που πηγαίνανε μαζί για τα ζώα.

Όπως τις άλλες φορές έτσι και σήμερα, ο πατέρας της κοπέλας της ζήτησε να τον περιμένει σε ένα σημείο για να μαζέψει τα ζώα και να φύγουνε, ωστόσο όταν επέστρεψε η κόρη του δεν ήταν εκεί.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, συγγενικό πρόσωπο ενημέρωσε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και ξεκίνησαν οι έρευνες. Η κοπέλα έχει μαζί της το κινητό ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί της, εκτιμώντας ότι ίσως εκεί που βρίσκεται δεν έχει σήμα ή μπαταρία.

Στις έρευνες συμμετέχουν Στις έρευνες συμμετέχουν κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, από την Π.Υ. Βόλου δύο άτομα, από την ΒΙΠΕ δύο άτομα, από την Αστυνομία οκτώ άτομα, από τον Ορειβατικό Σύλλογο τρία άτομα, από τον κυνηγητικό σύλλογο τρία άτομα.

Απάντηση